Energi / Reiki / Samtal

energi - reiki

       Boka hos Human Touch Body & Brain – Boka Susanne

Energibehandling / Reiki / samtal är till för dig som är redo för förändringar, då processer snabbas upp och sätter igång mycket inom dig, vilket även speglas i världen du möter.

Reiki är för dig som vill uppleva livet med ny livskraft och energi! När du släppa det gamla som inte längre tjänar ditt bästa. När du vill stå i din egen energi och ta kontroll över ditt liv.

En energibehandling kan liknas vid en lätt massage som även berör ditt energifält. När djupa spänningar släpper kan kroppen och psyket börja återhämta sig och läka.

Energibehandling/reiki syftar till att öka såväl det psykiska som det fysiska välbefinnandet. Behandlingen riktas till hela personen och till orsakerna bakom symptomen. När blockeringar i energiflödet löses upp startar naturliga läkningsprocesser. Det innebär både fysiska och psykiska reningsprocesser. Vi reagerar individuellt på detta, så det kan ske relativt obemärkt, men även tillfälligt kännas besvärande när gamla smärtor eller känslor som förträngts i kroppen kan komma upp till ytan.

Vid behandlingen ligger klienten fullt påklädd på en behandlingsbrits och lyssnar på avslappnande musik. Terapeuten håller sina händer direkt på kroppen eller i energikroppen ovanför den fysiska kroppen och förmedlar Universell Livsenergi till klienten. Handpositionerna varierar eftersom känslor och upplevelser finns lagrade på olika ställen i kroppen.

I behandlingstiden ingår tid för samtal och dokumentation.

Reiki används på många sjukhus runt om i världen och begynnande forskning visar på Reikins goda effekter framför allt vid smärtor, depression, stress och oro.

Share This

Dela detta!

Dela denna sida med dina vänner.