Par- och relationscoachning

Coachning

Par- och relationscoachning och Medling

Hur vill du att din relation till din partner eller annan person ska se ut?

Upplever du/ni att relationen eller förhållandet fastnat i ett destruktivt mönster med jobbiga känslor såsom frustration, ilska, tystnad, kamp eller andra jobbiga känslor? Funderar du/ni ibland på ”ska det verkligen vara så här”? Önskar du/ni en förändring men vet inte riktigt hur ni ska göra?

Relationscoachningen riktar sig till dig/er som är nyfikna på att utforska och skapa en djupare kontakt och förståelse som bidrar till större balans och mer kärlek i relationen.

När vi dömer, kritiserar och värderar varandra och oss själva skapar detta större avstånd. När vi upplever upprepade konflikter kan det leda till att vi tillslut hamnar i slentrian och gräl där man skuldbelägger och talar om vad det är för fel på den andre,(projiceringar) ett mönster som låser relationen mer än ger energi till den.

I par- och relationscoachningen kommer vi att identifiera och kartlägga era känslor och behov. Ni kommer att få en hel ”relationsverktygslåda” med er för att förstå och träna in ett annat mer medvetet, ärligt och kärleksfullt förhållningssätt till er själva och varandra.

Coachningen vilar på Nonviolent Communication vilket är en kommunikationsprocess och ett förhållningssätt som bygger på att utveckla ett empatiskt synsätt med en ärlig och rak dialog i syfte att mötas och skapa en djupare och varaktig förändring som bygger på kärlek, respekt och förståelse till varandras olikheter, känslor och behov.

Relationscoachningen riktar sig till alla relationer som har behov utav att förstå och utveckla relationen.

Susanne Göransson har mångårig erfarenhet utav samtal och coachning både individuellt och olika konstellationer. Har du frågor går det fint att mejla: susanne@personalutvecklarna.se

Varmt välkommen att boka tid!

 

Share This

Dela detta!

Dela denna sida med dina vänner.