Susanne Göransson

Personalutvecklare och hälsokonsult

Hej och Välkommen!

Min vision är att bidra med inspiration, transformation och utveckling hos individer, i företag och i organisationer.

Jag heter Susanne och tillsammans med Jakob Alm driver jag Personalutvecklarna i Väst. Jag har under mina 25 år som terapeut samtalat, coachat och behandlat tusentals människor med olika symtom och tillstånd. Många upplever att de har blivit hjälpta av mina sessioner/behandlingar och med detta fått en bättre livskvalité, vilket känns riktigt fint och är drivkraften till mitt fortsatta arbete.

Jag vill gärna vara tydlig med att det ibland behövs annan kompetens och då är det en självklarhet för mig att rekommendera annan professionell behandling, terapi, sjukvård och företagshälsovård.

Jag vill verkligen önska dig varmt välkommen till mig och TACK för att du ger mig förtroendet att vara med på din resa ett tag.

Sessioner/Behandlingar

Jag kombinerar min behandling med samtal, kinesiologi/energiterapi och osteopati. Varje behandling är unik och anpassas helt efter dig. Jag erbjuder också  kurser inom personlig utveckling och NVC , Nonviolent Communication, chefsstöd, individuell- och parcoachning. Jag skräddarsyr kurser inom kommunikation, personlig utveckling och stresshantering.

Syfte och intention

Mitt syfte med sessionerna/behandlingarna är att vägleda dig till att bli mer medveten om hur din kropp och själ synkroniserar i förhållande till varandra. Och min intention är att vägleda dig att nå en djupare och varaktig förändring på fysisk, emotionell, mental och andlig nivå.

Utbildning

Jag är utbildad Reiki- Karuna Reiki® Angelic Reiki® – Master/teacher. Jag är även utbildad Coach med över 3500 coachtimmar. Vidare har jag studerat osteopati, grundmedicin, stresshantering, MI, mentalträning, Powerthinking, NLP, kinesiologi, kroppsbalansering och flertalet andra kroppsbehandlingsformer. Universitetsstudier har jag inom konfliktlösning/Medling, arbetsmiljö, hälsa och ledarskap samt projektledning.

Boka Susanne Göransson

”Genom sin lyhördhet och skicklighet i att manövrera oss i vår utveckling har jag all förhoppning om att jag och min man genom parcoachning hos Susanne ska kunna komma vidare och fördjupa vår relation. Ser fram emot nästa möte redan! Susanne är lugn och förtroendeingivande i sitt bemötande och ger mig tro på att allt är möjligt att lösa, både inre knutar och de i relation till andra. Har gått både på healing och parcoachning och kommer inte sluta nu.” 

Jenny

”Jag rekommenderar Susanne Göransson i allra högsta grad då jag alltid bemöts av värme och
respekt. Jag har största tilltro till hennes kunnande och jag är alltid uppfylld av livsenergi och hopp när jag har varit på en behandling hos henne”
 

Birgitta

”Som alltid en fantastisk behandling! Varma händer
och otroligt proffsigt bemötande.
Rekommenderas!”
 

Anette

”Alltid fantastiskt bemötande! Susanne lyckas alltid ”träffa rätt” och ställa de rätta frågorna, samt se behovet för nu. Och som vanligt lämnar jag med ett lättare steg, ett inre lugn och klarhet. Tack!”

Anna

”Härligt bemötande och fantastisk behandling! Äntligen har jag hittat min personliga osteopat. Riktigt bra, kan verkligen rekommenderas!”

Elisabeth

”Susanne är suverän på alla sätt. Hennes bemötande är varmt, lugnande och professionellt på en och samma gång. Hon vet precis vilken behandling jag behöver. När jag kom dit idag var jag väldigt mycket upp i varv, lite nedstämd och tankarna spretade åt alla håll. Nu, efteråt så känner jag mig som en lugn harmonisk vacker kvinna som njuter av livet.!”

Birgitta

”Susanne är en en gåva när själen behöver näring!”

Kina

”Underbart att få behandling av Susanne”

Nina

” Helt underbart att bli behandlad av Susanne och hela mottagningen har en lugn och helande atmosfär ”

Monika

”Mycket väl bemött och den
kraniosakrala behandlingen var
mycket avslappnade.

Tina

”Efter möten med Susanne känns det plötsligt lättare att ta tag i allt som man gömt så länge!”

Britt-Marie

Share This

Dela detta!

Dela denna sida med dina vänner.